Avís legal

1. Informació General

Les condicions següents regulen la informació i l’ús permès del lloc web amb URL ramonriba-arquitecte.cat, que ARQPLANNING, S.L., amb domicili social a Rambla Segadors, xamfrà C. Les Serres, baixos. 25210 GUISSONA (Lleida), amb CIF B-25.447.376, posa a la disposició dels usuaris d’Internet en general.

ramonriba-arquitecte.cat ha estat creat i dissenyat amb la finalitat de donar a conèixer tota la informació i noticies relatives a arquitectura i serveis relacionats.

2. Condicions Generals

Aquestes condicions generals tenen per objecte regular l’accés i la utilització del lloc Web ramonriba-arquitecte.cat que ARQPLANNING, S.L. posa gratuïtament a la disposició dels usuaris d’Internet, excepte en el relatiu al cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d’accés contractat per l’usuari d’Internet. L’accés a ramonriba-arquitecte.cat i la navegació pel mateix implica l’acceptació, sense reserves, de totes les condicions incloses en aquest document.

3. Condicions d’Ús

L’usuari d’Internet s’obliga a fer un ús correcte de ramonriba-arquitecte.cat de conformitat amb la legislació espanyola i europea vigent i amb les condicions incloses en aquest document. L’usuari d’Internet respondrà davant de ARQPLANNING, S.L. o d’altres tercers, per qualssevol dany i/o perjudici que pogués causar-se com a conseqüència de l’incompliment d’aquestes obligacions.

Queda expressament prohibit l’ús de ramonriba-arquitecte.cat amb finalitats lesives de béns o interessos de ARQPLANNING, S.L. o d’altres tercers o que de qualsevol altra forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics (maquinari) o productes i aplicacions informàtiques (programari) de ARQPLANNING, S.L. o d’altres tercers.

Amb els límits establerts a la llei, ARQPLANNING, S.L. no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet. Els continguts i informació no vinculen a ARQPLANNING, S.L. ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

La prestació del servei de ramonriba-arquitecte.cat té una durada limitada al moment en el qual l’usuari d’Internet es trobi connectat al mateix o a algun dels serveis que a través d’aquest es facilitin.

ARQPLANNING, S.L. es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a ramonriba-arquitecte.cat, de la configuració i presentació d’aquest i de les Condicions d’ús.

4. Dades de contacte

Es posa a la disposició dels usuaris d’Internet la següent informació per poder adreçar les seves peticions, qüestions i queixes:

  • Empresa: ARQPLANNING, S.L.
  • Adreça: Rambla Segadors, xamfrà C. Les Serres, baixos. 25210 GUISSONA (Lleida)
  • Correu electrónic: info[@]ramonriba-arquitecte.cat
  • Telèfon: 973.55.12.50

5. Dades facilitades per l’usuari d’Intenet

Amb caràcter general l’accés a ramonriba-arquitecte.cat no exigeix la prèvia subscripció o registre dels usuaris d’Internet. Tota la informació que faciliti l’usuari d’Internet mitjançant els formularis de dades a ramonriba-arquitecte.cat haurà de ser veraç i aquest ha de garantir l’autenticitat de totes aquelles dades que ha facilitat a ramonriba-arquitecte.cat per aquest mitjà. D’igual forma, serà responsabilitat de l’usuari d’Internet mantenir tota la informació facilitada a ARQPLANNING, S.L. permanentment actualitzada de manera que respongui, en cada moment, a la situació real de l’usuari d’Internet. En tot cas l’usuari d’Internet serà l’únic responsable de la informació falsa o inexacta que realitzi i dels perjudicis que pugui causar a ARQPLANNING, S.L. o a tercers per la informació facilitada.

6. Enllaços

La pàgina d’Internet ramonriba-arquitecte.cat pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que ARQPLANNING, S.L. no pot controlar. Per tant, ARQPLANNING, S.L. no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

7. Propietat intel·lectual i industrial

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de ARQPLANNING, S.L. o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de ARQPLANNING, S.L..

8. Protecció de dades

Tota la informació referent al tractament i la protecció de les dades personals, que ens siguin facilitades, es troba en la nostra Política de Privacitat. Al peu de pàgina del Web ramonriba-arquitecte.cat, disposa d’un enllaç per poder accedir al contingut d’aquesta Política de Privacitat.

9. Política de Galetes (Cookies)

Tota la informació sobre les galetes en general i sobre les quals s’utilitzen al Web en particular es troba en la nostra Política de Galetes. Al peu de pàgina del Web ramonriba-arquitecte.cat, disposa d’un enllaç per poder accedir al contingut de la Política de Galetes.

10. Jurisdicció

Les presents condicions s’interpretaran conforme a la legislació vigent espanyola i europea en la matèria, que s’aplicarà subsidiàriament en tot el que no s’hagi previst en les mateixes.

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb ramonriba-arquitecte.cat o de les activitats en ell desenvolupades, serà aplicable la legislació espanyola i europea vigent, a la qual se sotmeten expressament ARQPLANNING, S.L. i els usuaris d’Internet, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de la ciutat de Lleida.